Activiteiten

B-cursus

Datum 7 sep
t/m30 nov 2020
Tijdstip 19:00 - 21:30 uur
Adres Kruklandsweg Deventer / Epse
Maximaal aantal deelnemers 10
B-cursus

Voor wie?
In deze hondencursus (B-cursus) ga je met de hond verder trainen als vervolg op de A-cursus. Je leert meer oefeningen en je leert de basisoefeningen verder te verfijnen.

Wanneer?
De lessen worden gegeven op de maandagavonden 19.30 uur en/of 20.40 uur. De cursus bestaat uit circa 14 lessen van 50 minuten. 
Er bestaat de mogelijkheid om tot 2 weken na aanvang van de cursus in te stromen met een nieuwe hond.
 
Kosten:
€40,- per cursus.
Er is een maximaal aantal cursisten per groep om de kwaliteit van de lessen te waarborgen. Voor deze cursus geldt daarom VOL=VOL.

Het blijft belangrijk om op een positieve manier te trainen, de hond moet er plezier in blijven houden, zijn baasje natuurlijk ook! Dus ook hier gebruiken we de brokjes en het speeltje, om de aandacht van onze hond te verkrijgen. Alle commando’s worden in de lessen uitgelegd, doorgenomen en geoefend. Tussen de trainingen door oefen je thuis met je hond, bijvoorbeeld tijdens een wandeling of thuis tijdens dagelijkse bezigheden. Het is hierbij belangrijk dat de baas consequent is in het uitvoeren van de oefeningen. Aan de B-cursus zit een examen verbonden. Bij het inschrijven voor de B-cursus, schrijf je je automatisch in voor het examen.
 

Benodigdheden:

Een leren halsband en riem, een speeltje (bijvoorbeeld een flos of een tennisbal in een sok), kleine brokjes en HEEL VEEL GEDULD.
 

Tip:

Voer de hond niet kort voor aanvang van de training. Oefen thuis dagelijks meerdere keren een korte tijd. Liever 4 x 3 minuten dan 1 keer 10 minuten.

Locatie:
De cursus wordt gegeven op ons trainingsveld in Epse, nabij Deventer. Op het trainingsveld mogen honden niet met elkaar spelen en zijn honden altijd aangelijnd, tenzij de instructeur een andere instructie geeft!


Bijdrage:
  • Lid
    • € 40,-
Aantal inschrijvingen: 2
Inschrijven is mogelijk tot 06-09-2020
Log in om in te schrijven op deze activiteit
Hondensportvereniging de Vriendschap | Kruklandsweg Deventer / Epse
Terug naar boven