Activiteiten

A-cursus

Datum 7 sep
t/m30 nov 2020
Tijdstip 19:00 - 21:30 uur
Adres Kruklandsweg Deventer / Epse
Maximaal aantal deelnemers 10
A-cursus

Voor wie?
Deze hondencursus (A-cursus) is voor honden vanaf 6 maanden. Je leert het gedrag van je hond kennen en je leert hoe je de opvoeding van je hond kunt verbeteren.
 
Wanneer?
De lessen worden gegeven op de maandagavonden 19.30 uur en/of 20.40 uur. De cursus bestaat uit circa 14 lessen van 50 minuten. Er bestaat de mogelijkheid om tot 2 weken na aanvang van de cursus in te stromen met een nieuwe hond.
 
Kosten:
€40,- per cursus.
Er is een maximaal aantal cursisten per groep om de kwaliteit van de lessen te waarborgen. Voor deze cursus geldt daarom VOL=VOL.

We trainen op een positieve manier, dus met brokjes en een speeltje!

De A-cursus is onze basiscursus, hierin leren de baas en hond met elkaar samen te werken. Alle commando’s worden in de lessen uitgelegd, doorgenomen en geoefend. Tussen de trainingen door oefen je thuis met je hond, bijvoorbeeld tijdens een wandeling of thuis tijdens dagelijkse bezigheden. Het is hierbij belangrijk dat de baas consequent is in het uitvoeren van de oefeningen. Aan de A-cursus zit een examen verbonden. Bij het inschrijven voor de A-cursus, schrijf je je automatisch in voor het examen.
 

Benodigdheden:

Een leren halsband en riem, een speeltje (bijvoorbeeld een flos of een tennisbal in een sok), kleine brokjes en HEEL VEEL GEDULD.
 

Tip:

Voer de hond niet kort voor aanvang van de training. Oefen thuis dagelijks meerdere keren een korte tijd. Liever 4 x 3 minuten dan 1 keer 10 minuten.

Locatie:
De cursus wordt gegeven op ons trainingsveld in Epse, nabij Deventer. Op het trainingsveld mogen honden niet met elkaar spelen en zijn honden altijd aangelijnd, tenzij de instructeur een andere instructie geeft!


Bijdrage:
  • Lid
    • € 40,-
Aantal inschrijvingen: 2
Inschrijven is mogelijk tot 07-09-2020
Log in om in te schrijven op deze activiteit
Hondensportvereniging de Vriendschap | Kruklandsweg Deventer / Epse
Terug naar boven